ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΝΟΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Μέλος της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ

Εγκεκριμένη με την υπ΄αριθ. 206/99

Απόφαση Πρωτοδικείου Καλαμάτας

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ αρ.448/08 κ 101/2015

ΕΔΡΑ: Καλαμάτα Σόλωνος 7 Τ.Κ 24100

Τηλ & fax 2721093094

e-mail: eypsmessinias@gmail.com  – www.eypsmessinias.gr

Τηλ: Προέδρου 6974313194

Τηλ: Γεν. Γραμματέα 6944200121

Αριθ. πρωτ. : 43                                                 Καλαμάτα  1506-2021

Προς : Μ.Μ.Ε.

ΘΕΜΑ : «ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΟΙΧΑΛΙΑΣ Κ. ΝΤΟΝΑ ΗΛΙΑ»

Την 14-6-2021 ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Οιχαλίας κ. Ντονάς Ηλίας εξέδωσε Δελτίου Τύπου σχετικά με τη δημιουργία στεγάστρου στο Π.Κ. Μελιγαλά και των φορέων με τους οποίους αυτός ήλθε σε επαφή, αναφέροντας ότι ουδέποτε ήλθε σε επαφή με την Ε.Υ.Π.Σ.Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ αλλά μόνον με τους Αξιωματικούς που αναφέρονται στο Δελτίο αυτό.

Η Ένωσή μας στο αρ. πρωτ. 39/11-6-2021 έγγραφό της με θέμα  «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  Π.Κ. ΜΕΛΙΓΑΛΑ», ανακοίνωσε ότι ενημερώθηκε από τον Αντιδήμαρχο Οιχαλίας κ. Παπαδόπουλο Ιωάννη σχετικά με την έγκριση της προμήθειας εξοπλισμού,  της κατασκευής, της μεταφοράς  και της τοποθέτησης στεγάστρου στο Π.Κ. Μελιγαλά, προβαίνοντας με το ίδιο άνω έγγραφό μας σε δημόσια αναγνώριση της συνεισφοράς της κα Δημάρχου Οιχαλίας  και δυο Αντιδημάρχων, ήτοι του κ. Παπαδόπουλου Ιωάννη και του κ. Ντονά Ηλία, για την  προθυμία που έδειξαν  και τις ενέργειες που έκαναν για την εξεύρεση λύσης στο πάγιο αίτημα των Πυροσβεστών του Π.Κ. Μελιγαλά, για το χρόνιο αυτό αίτημα και πρόβλημα.

Από την προσεκτική ανάγνωση του εγγράφου μας προκύπτει αβίαστα ότι η Ένωσή μας ουδέποτε δήλωσε ότι ήλθε σε επαφή με τον κ. Ντονά παρά μόνον με τον Αντιδήμαρχο κ. Παπαδόπουλο Ιωάννη.

Επισης το ότι ο κ. Ντονάς είχε έρθει σε επαφή με τους κυρίους Γεωργανά – Κατσαφάδο και Μπουτακόπουλο είναι κάτι που ουδέποτε η Ένωση μας το αμφισβήτησε η το διέψευσε.

Η αναφορά στην ανακοίνωσή μας , (πλην του  κ. Παπαδόπουλου Ιωάννη), στα ονόματα  της κα Δημάρχου Οιχαλίας  και του Αντιδημάρχου κ. Ντονά Ηλία (ως αρμόδιου αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας), έγινε με σκοπό την αναγνώριση της προσφοράς αυτών των αιρετών και της έκφρασης δημοσίων ευχαριστηρίων.

Μας λυπεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο κ. Αντιδήμαρχος στο τέλος του  Δελτίου Τύπου αναγράφει ότι όλες οι δημοσιεύσεις μας για το εν λόγω θέμα αποτελούν ανακρίβειες και είναι παντελώς αναληθείς. Και τούτο διότι χαρακτηρίζει,  ως ανακριβή και ψευδή, γεγονότα τα οποία εμείς ουδέποτε ισχυρισθήκαμε ότι συνέτρεξαν. Υπήρξε επομένως αμελής ενώ  θα έπρεπε να ήταν πιο προσεκτικός κατά τη ανάγνωση του περιεχομένου του εγγράφου μας και τη σύνταξη του Δελτίου Τύπου του, το οποίο , αυτό το ίδιο,  περιέχει ανακρίβειες, γεγονός που πλήττει άμεσα τη συνδικαλιστική μας οργάνωση.

Για περαιτέρω διευκρινήσεις είμαστε στη διάθεση οιουδήποτε αρμοδίου.

Με εκτίμηση …

Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                         Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ                                            ΔΗΜΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *