ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Ε.Υ.Π.Σ. Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕΣΣΗΝΗΣ Κ. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ
ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΝΟΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Μέλος της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ
Εγκεκριμένη με την υπ΄αριθ. 206/99
Απόφαση Πρωτοδικείου Καλαμάτας
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ αρ. 448/08 κ 101/2015
ΕΔΡΑ: Καλαμάτα Σόλωνος 7 Τ.Κ. 24100
Τηλ & fax 2721093094
e-mail: eypsmessinias@gmail.com – www.eypsmessinias.gr
Αριθ. πρωτ. : 136 Καλαμάτα 26-10-2019
Προς: Μ.Μ.Ε. Νομού Μεσσηνίας.
: Μέλη μας.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνάντηση είχαν την Πέμπτη 24/10/2019 τα μέλη του Προεδρείου της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νομού Μεσσηνίας και πιο συγκεκριμένα οι ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ Β. (ΠΡΟΕΔΡΟΣ) ΔΗΜΑΚΗΣ Σ. (ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ) και ΜΠΙΤΖΑΣ Γ. (ΥΠ. ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ) με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Μεσσήνης Κ. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟ στο Δημαρχείο της Μεσσήνης, όπου αφού ευχήθηκαν στον νέο δήμαρχο για την ανάληψη των καθηκόντων του, συζήτησαν διάφορα θέματα πυρασφάλειας και συνεργασίας του Δήμου με την Ένωση Πυροσβεστών Μεσσηνίας και την Πυροσβεστική γενικότερα.
Συγκεκριμένα, τέθηκε από την Ενωσή μας η ανάγκη για δημιουργία ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ με έδρα το ΠΕΤΑΛΙΔΙ και πιο συγκεκριμένα στον χώρο που ήδη υπάρχει το ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ.
Επίσης όσον αφορά το αστικό περιπολικό που έχει ως έδρα την πόλη της ΜΕΣΣΗΝΗΣ ο Δήμαρχος μας ενημέρωσε ότι θα είναι δίπλα μας ως προς την διασφάλιση ακόμα καλύτερων συνθηκών εκτέλεσης υπηρεσίας για τους πυροσβέστες .
Ο Δήμαρχος Μεσσήνης τόνισε στα μέλη της Ένωσης ότι συντάσσεται απόλυτα με τις θέσεις της Ένωσης και ότι ειδικά η δημιουργία Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πεταλιδίου είναι και δική του επιθυμία και πιο συγκεκριμένα τις επόμενες ημέρες θα το μεταφέρει ο ίδιος σε συνάντηση που θα έχει στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.
Οι εκπρόσωποι της Ένωσης ευχήθηκαν καλή θητεία στο Δήμαρχο Μεσσήνης για την νέα δημοτική περίοδο και τον ευχαρίστησαν για τη συνάντηση.
Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ