ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ

Προς: ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Στην Eurobank πιστεύουμε πως οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα μας, αξίζουν την ιδιαίτερη προσοχή μας. Με αυτή τη σκέψη, διαμορφώσαμε αποκλειστικά για εσάς το εν ενεργεία, ένστολο και πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων & των Σωμάτων Ασφαλείας της χώρας, το πρόγραμμα προνομίων «ΚΑΘΕ ΜΕΡΑΣΥΜΜΑΧΟΙ», το οποίο σας προσφέρει σημαντικά οφέλη.

 

Τώραμεταφέροντας τη μισθοδοσία σας στην Τράπεζά μας,απλά & γρήγορα, κερδίζετε[1]

ένα αεροπορικό εισιτήριο εσωτερικού με επιστροφή από την Αegean

 

καθώς και πολλά προνόμια όπως:

 • Προνομιακό επιτόκιο 2%[2]στο λογαριασμό μισθοδοσίαςσας για τα πρώτα 5.000€.
 • Όφελος 5% €πιστροφή[3]από τα καθημερινά σας έξοδα με τη χρήση της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας  σε  επιλεγμένα  πρατήρια  καυσίμων ΕΚΟ & στα S/M: ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, Μασούτης, Χαλκιαδάκης.
 • Χρεωστική κάρτα, για να κερδίζετε ευρώ€πιστροφή στις καθημερινές σας αγορές από το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή σε πάνω από 8.000 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, τα οποία μπορείτε να εξαργυρώνετε σε μελλοντικές αγορές σας και για να χτίζετε το αφορολόγητό σας.
 • Πρόγραμμα e-Συναλλαγές για να πραγματοποιείτε με χαμηλό κόστος μόλις 1€ ή εντελώς  δωρεάν[4] συναλλαγές όπως:
  • Απεριόριστα εξερχόμενα / εισερχόμενα εμβάσματα& πάγιες εντολές αποστολής  εντός Ελλάδας
  • Πληρωμές πιστωτικών καρτών άλλων τραπεζών & όλων των λογαριασμών (ΔΕΚΟ, κ.α.)
 • Άμεση κάλυψη με μετρητά σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, μέσω της δυνατότητας υπερανάληψης, με τα πρώτα 150€ κάθε μήνα άτοκα.
 • Πρόγραμμα Υγείας “Εξασφαλίζω Πρόληψη”της EurolifeERB Ασφαλιστικής με 49€ το χρόνο:
  • Δωρεάν ετήσιο checkup (αιματολογικός, οφθαλμολογικός και οδοντιατρικός έλεγχος),
  • Δωρεάν επείγουσα υγειονομική μεταφορά εντός Ελλάδας
  • Απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις με 10€ ανά επίσκεψη στις διαθέσιμες ειδικότητες.
 • Διευκόλυνση της καθημερινότητάς σας με αυτόματη και δωρεάν εξόφληση των λογαριασμών σας όπως ΔΕΗ, ΟΤΕ κτλ. μέσω πάγιας εντολής.
 • Πιστωτική κάρτα με δωρεάν συνδρομή, μειωμένο επιτόκιο κατά 3,50% καιπληρωμή οφειλών προς το Δημόσιο σε έως και 12 άτοκες δόσεις.
 • Προσωπικό δάνειο Μισθοδοσίας με προνομιακό επιτόκιο& πάνω από 50% έκπτωση στα έξοδα.
 • Ασφάλιση αυτοκινήτου SafeDrive με έκπτωση έως 17%[5]&Ασφάλιση κατοικίαςSweetHomeSmartμε έκπτωση έως 25% μέσω της EurolifeERB Ασφαλιστικής.

 

Ενημερωθείτε για τους όρους και τις προϋποθέσεις από τα στελέχη μας στο κατάστημα που σας εξυπηρετεί και δηλώστε το ενδιαφέρον σας έως και 31.07.2018.

 1. Ισχύει με απαραίτητες προϋποθέσεις τη δήλωση του ενδιαφέροντός σας για συμμετοχή στην ενέργεια στο κατάστημα που σας εξυπηρετεί έως 31.07.2018 και την πίστωση της μισθοδοσίας σας στην Τράπεζά μας έως 31.10.18.Η επιβράβευση αφορά στην απόδοση 50€ €πιστροφή σ’ ενεργή χρεωστική/πιστωτική κάρτα που συμμετέχει στο πρόγραμμα €πιστροφή, τα οποία μπορούν να εξαργυρωθούν για την αγορά ενός αεροπορικού Εισιτηρίου €πιστροφήEconomyFlex” πτήσεως εσωτερικού, μετ’ επιστροφής, από το δίκτυο της Aegean/OlympicAir (στην περίπτωση αυτή υπάρχουν χρεώσεις που αφορούν σε φόρους/τέλη αεροδρομίων, επασφάλιστρα και τυχόν άλλες επιβαρύνσεις τρίτων, σύμφωνα με τους σχετικούς όρους εξαργύρωσης, ενώ παρέχεται δωρεάν η μεταφορά μίας βαλίτσας). Η απόδοση των 50€ €πιστροφή γίνεται τον επόμενο μήνα μετά την πρώτη πίστωση της μισθοδοσίας, σε όσους δεν έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές και εφόσον δεν έχει πραγματοποιηθεί προηγούμενη πίστωση μισθοδοσίας στην Τράπεζα τους τελευταίους 12 μήνες.

2.Το επιτόκιο είναι κλιμακωτό. Σ.Ε.Π.Α.: 1,7072%. Η Συνολική Ετήσια Πραγματική Απόδοση (Σ.Ε.Π.Α.) υπολογίσθηκε με την παραδοχή ότι, για ένα (1) έτος, το ποσό κατάθεσης και το επιτόκιο παραμένουν αμετάβλητα και δεν αναλαμβάνονται οι τόκοι εξαμήνου. Σαν αποτέλεσμα, η Σ.Ε.Π.Α. προκύπτει μετά τη φορολόγηση των τόκων με συντελεστή 15% και τον 6μηνιαίο ανατοκισμό.

3.Το μέγιστο όριο εξαργύρωσης ευρώ €πιστροφή ανέρχεται σε €1.000 ανά πελάτη ετησίως. H προσφορά στους εμπόρους ΕΚΟ δεν ισχύει για συναλλαγές αγοράς πετρελαίου θέρμανσης ή συναλλαγές αξίας άνω των €300 ανά συναλλαγή.

4.Αρκεί το μηνιαίο υπόλοιπο σε καταθέσεις ή επενδύσεις να ανέρχεται σε τουλάχιστον €3.000

5.Η έκπτωση στην ασφάλιση αυτοκινήτου παρέχεται στα ασφάλιστρα Αστικής Ευθύνης, Ολικής & Μερικής Κλοπής, Ιδίων Ζημιών και Ολικής Καταστροφής.Το προϊόν διατίθεται υπό τους περιορισμούς και τις προϋποθέσεις της από 18.07.2015 ΠΝΠ, όπως εκάστοτε ισχύει.

 

Αναγνωρίζουμε την προσφορά σας.Σας στηρίζουμε στην πράξη.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *