ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΑΙΔΙΟΥ Κ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ ΣΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΟΡΤΑΓΟΡΑ

 

 

Αγαπητοί μας φίλοι,

 

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι φέτος η Πασχαλινή Εορταγορά των Παιδικών Χωριών SOS στην Καλαμάτα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Απριλίου από 11.00 π.μ. έως 8.00 μ.μ. στο νέο Κέντρο Επαγγελματικής & Οικογενειακής Υποστήριξης, στην οδό Βιλεαρδουίνου & Αγίου Ιωάννου, Καλαμάτα, με μεγάλη ποικιλία από κουλουράκια, λαμπάδες και πολλά άλλα χειροποίητα πασχαλινά δωράκια. Η Εορταγορά μας θα συνεχιστεί από 11.00 π.μ. έως 3.00 μ.μ. και την Μ. Δευτέρα, Μ. Τρίτη, Μ. Τετάρτη στον ίδιο χώρο.

 

Την ίδια ημέρα το Κέντρο θα είναι ανοιχτό για επισκέπτες οι οποίοι θα μπορούν να ξεναγηθούν στους χώρους του και να ενημερωθούν από τα Στελέχη για τα νέα προγράμματα.

 

Επίκαιρο Δρώμενο:

Στις 11.30 π.μ. της Κυριακής με μεγάλη μας χαρά θα υποδεχτούμε παιδιά από τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαιΐκων «Η Πρωτοπορία», τα οποία θα αναβιώσουν το έθιμο του Λαζάρου με κάλαντα και χορούς, στην προσπάθεια διατήρησης του πλούτου της λαϊκής μας παράδοσης.

 

Σας περιμένουμε και σας παρακαλούμε να προωθήσετε το μήνυμα  σε φίλους και γνωστούς σας. Για τα Παιδικά Χωριά SOS είναι σημαντική η στήριξη όσο γίνεται περισσότερων φίλων.

 

Σας ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά….

 

 

Με εκτίμηση,

 

Η Ομάδα Στήριξης Καλαμάτας των

Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *